ویزای اسکاتلند، وقت سفارت اسکاتلند،مدارک لازم ویزای اسکاتلند، ویزای تضمینی اسکاتلند، ویزای مولتیپل اسکاتلند،هزینه ویزای اسکاتلند

اسکاتلند، کشوری مدرن و متنوع در شمال غرب اروپا است که دومین کشور بزرگ بریتانیا محسوب می‌شود. کشوری زیبا که بیش از 300 قلعه تاریخی در میان خود جای داده است. ناگفته نماند به لحاظ سرزمینی و سیاسی کشورهایی چون اسکاتلند، ولز و ایرلند بخشی از انگلستان به شمار می‌روند، به طوری که شما برای ورود به کشور ایرلند می‌توانید با سفر به انگلستان به راحتی بدون اخذ ویزا و آزادانه به اسکاتلند بروید. خوب است بدانید، اگر می‌خواهید برای قراردادهای کاری به این کشور سفر کنید، باید به درخواست اخذ ویزای کاری اسکاتلند اقدام کنید. از جمله شرایطی که باید برای اخذ این نوع از ویزا انجام دهید شامل درخواست ویزا کار توسط کارفرما و آماده سازی مدارک توسط شخص متقاضی کار می‌شود. البته این نکته را هم باید عنوان کرد که مدت زمان ویزای کاری اسکاتلند بستگی به نوع کاری که می‌خواهید انجام دهید و نوع ویزای اعطایی دارد. 
مدارکی که باید برای دریافت ویزای کاری اسکاتلند داشته باشید عبارتند از:
1. گواهی شماره مرجع کارفرمای اسپانسرتان
2. مدارک دانش زبانتان
3. مدارک صورت حساب بانکی که نشانگر پس انداز شخصی است. 
4. پاسپورت فعلی یا مدرک مسافرتی معتبرتان
5. ترجمه اسناد و مدارک تان به زبان انگلیسی

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه
ترجمه کارت ملی
ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
ترجمه اسناد ملکی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه روزنامه رسمی شرکت شامل آگهی تاسیس،تغییرات و تصمیمات
ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
ترجمه کارت بازرگانی یا گواهی اتاق بازرگانی در صورت داشتن
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت برای مهندسان
ترجمه پروانه بهره برداری و جواز کسب برای مشاغل آزاد
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
یک قطعه عکس 3.5 در 4.5 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
بیمه نامه مسافرتی

ویزای توریستی
ویزای توریستی بیزینسی
ویزای تحصیلی
ویزای کار

محل صدور ویزای اسکاتلند : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت اسکاتلند : پوند انگليس
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای اسکاتلند : 30 تا 90 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای اسکاتلند : 85 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : دارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک اسکاتلند : دستی
زبان ترجمه مدارک اسکاتلند : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای اسکاتلند : 30 تا 90 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای اسکاتلند نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : دارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : دارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775