ویزای رواندا، وقت سفارت رواندا،مدارک لازم ویزای رواندا، ویزای تضمینی رواندا، ویزای مولتیپل رواندا، هزینه ویزای رواندا

کشور روآندا یکی از کشورهای کوچک آفریقایی که ممکن است تا به کنون نام آن زیاد به گوشتان خورده باشد.  سراسر این کشور پوشیده شده از کشتزارها و تپه‌های سبز است و تعداد تپه‌هایی که در این کشور وجود دارد به اندازه‌ای زیاد است که به کشور هزار تپه مشهور شده است. جالب است که بدانید سرچشمه ی رود نیل مشهور از یکی از جنگل‌های روآندا به نام نینگوه می‌گذرد و از طریق رودهای مووگو و نیابارونگو به دریاچه مشهور ویکتوریا در تانزانیا می‌ریزد، همین عامل باعث شده است که گردشگران و بازدیدکنندگان زیادی برای تفریح و گردش و همچنین کار و تحصیل به این کشور سفر کنند. اگر کنجکاو شدید تا به این کشور دوست داشتنی سفر کنید باید بدانید که روآندا در ایران سفارتخانه ندارد و نزدیکترین سفارتخانه روآندا به ایران در ترکیه واقع شده است. در این زمینه می‌توانید از متخصصان اخذ ویزای شرکت خدمات گردشگری علاءالدین تراول کمک و راهنمایی بگیرید تا راهنمایی های لازم را برای شما انجام دهند تا به راحتی به ترکیه بروید تا در کمترین زمان ممکن ویزای رواندا شما صادر گردد. پیشنهاد می‌کنیم برای سفر به کشور روآندا از تورهای مسافرتی رواندا علاءالدین تراول استفاده کنید تا سفری راحت و ایمن را با ما سپری کنید. 

کشور آفریقایی رواندا برای تمام ملیت‌ها ویزای 30 روزه یکبار ورود صادر می‌کند. شرکت گردشگری علاءالدین تراول می‌تواند در صدور دو نوع ویزای توریستی به شما کمک شایانی داشته باشد. نوع اول ویزای توریستی عادی روندا 30 روزه است و در طی 3 الی 5 روز کاری صادر می‌شود. ویزای توریستی شرق آسیا که در این حالت مسافر علاوه بر روآندا می‌تواند از کشورهای اوگاندا و کنیا هم دیدن کند.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
شرح برنامه سفر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی

محل صدور ویزای رواندا : سفارت در کشورهای همسایه
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت رواندا : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای رواندا : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای رواندا : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک رواندا : دستی
زبان ترجمه مدارک رواندا : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای رواندا : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای رواندا نیست : 0
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

مدارک مورد نیاز جهت ویزا رواندا :
1-پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
2-عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید .
3-دعوتنامه از رواندا (در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود)
4-فرم (برگه زرد) واکسیناسیون .
5-رزرو بلیط هواپیما .
6-فرم ویزا رواندا .
7-نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی .
8-اطلاعات شخصی .
9-کارت ملی و شناسنامه .