ویزای قطر، وقت سفارت قطر ،مدارک لازم ویزای قطر، ویزای تضمینی قطر، ویزای مولتیپل قطر، هزینه ویزای قطر

قطر، از جمله کشورهای عربی در اطراف خلیج فارس محسوب می‌شود که در زمینه گردشگری موفقیت‌های بسیاری را کسب کرده است. اگر می‌خواهید به تماشای جاذبه های قطر بروید پیشنهاد می‌کنیم به اخذ ویزای قطر اقدام فرمائید. برای دریافت این ویزای توریستی دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست و شما به آسانی می‌توانید این ویزا را به صورت الکترونیکی دریافت نمائید. اگر از سابقه بدی در کشور قطر برخوردار نیستید، هیچ گونه مشکلی برای اخذ ویزا نخواهید داشت. از ویزاهایی که به صورت الکترونیکی تهیه می‌شود، ویزای مجدد نام دارد که مخصوص کسانی است که قبلا ویزا قطر را به صورت الکترونیکی تهیه نموده‌اند. خوب است بدانید برای راحتی اخذ ویزای قطر، علاءالدین تراول این امکان را به شما می‌دهد که پاسخ گوی 24 ساعته شما در خصوص سوال های ویزای توریستی باشد و تمام مراحل اداری اخذ ویزا را برایتان انجام دهد. این کشور در واقع از چند ویزا تشکیل می‌شود که می‌توان به ویزای توریستی مشترک، ویزای فوری توریستی، ویزای بازدید، ویزای ترانزیت و غیره اشاره کرد. افراد جهت ورود به این کشور زیبا به ویزا احتیاج دارند و باید قبل از سفر خود از طریق آژانس‌های هواپیمایی اقدام به اخذ ویزا نمایند. آژانس علاءالدین تراول با داشتن کارشناسان حرفه‌ای در این زمینه می‌تواند پاسخگوی شما باشد و در کمترین زمان با کمترین هزینه برای شما ویزا بگیرد. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای قطر : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت قطر :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای قطر : 2 تا 5 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای قطر : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک قطر : دستی
زبان ترجمه مدارک قطر :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای قطر : 2 تا 5 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای قطر نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

اگر علاقه‌مند به تماشای موزه یا قدم زدن در راسته‌های بازارهای سنتی شهری زیبا هستید، پیشنهاد می‌کنیم کشور قطر را انتخاب کنید. برای رفتن به این کشور باید به اخذ ویزای توریستی قطر اقدام نمائید تا به هنگام بازدید از این کشور تماشایی، قطر را بهتر بشناسید. گردشگرانی که قصد ویزای توریستی قطر را دارند، باید از نوع توریستی ویزای قطر اقدام نمایند. شخص مسافر برای دریافت ویزای توریستی قطر از این امکان برخوردار است که تمام مراحل اداری برای دریافت ویزا را بدون حضورش انجام دهد. این نوع از ویزا، از زمان دریافت 3 ماه اعتبار دارد که مسافر فقط می‌تواند به مدت 1 ماه در کشور قطر بماند. پس برای طی کردن مراحل اداری ویزا با علاءالدین تراول همراه شوید تا بهترین سفر را در کنار همراهانتان رقم بزنید.