ویزای قطر، وقت سفارت قطر ،مدارک لازم ویزای قطر، ویزای تضمینی قطر، ویزای مولتیپل قطر، هزینه ویزای قطر

قطر، از جمله کشورهای عربی در اطراف خلیج فارس محسوب می‌شود که در زمینه گردشگری موفقیت‌های بسیاری را کسب کرده است. اگر می‌خواهید به تماشای جاهای دیدنی قطر بروید، پیشنهاد می‌کنیم به اخذ ویزای قطر اقدام فرمائید. برای دریافت این ویزای توریستی دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست و شما به آسانی می‌توانید این ویزا را به صورت الکترونیکی دریافت نمائید. اگر از سابقه بدی در کشور قطر برخوردار نیستید، هیچ گونه مشکلی برای اخذ ویزا نخواهید داشت. از ویزاهایی که به صورت الکترونیکی تهیه می‌شود، ویزای مجدد نام دارد که مخصوص کسانی است که قبلا ویزا قطر را به صورت الکترونیکی تهیه نموده‌اند. خوب است بدانید برای راحتی اخذ ویزای قطر، علاءالدین تراول این امکان را به شما می‌دهد که پاسخ گوی سوال‌های ویزای توریستی باشد و تمام مراحل اداری اخذ ویزا را برایتان انجام دهد. از انواع ویزای قطر می‌توان به ویزای توریستی مشترک، ویزای فوری توریستی، ویزای بازدید، ویزای ترانزیت و غیره اشاره کرد که فرد متقاضی بر حسب نیاز خود یکی از گزینه‌های گفته شده را برای درخواست به سفارت قطر اعلام می‌کند. شما می‌توانید برای دریافت هزینه ویزای قطر و آگاهی از اطلاعات کامل آن با کارشناسان علاءالدین تراول در تماس باشید که در این زمینه می‌تواند پاسخگوی شما باشد و در کمترین زمان با کمترین هزینه برای شما ویزا بگیرد. همچنین می‌توانید رزرو بلیط و رزرو هتل خود را به ما بسپارید تا با خیالی آسوده به این کشور سفر کنید.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای قطر : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت قطر :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای قطر : 2 تا 5 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای قطر : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک قطر : دستی
زبان ترجمه مدارک قطر :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای قطر : 2 تا 5 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای قطر نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی155
+989124018553

اگر علاقه‌مند به تماشای موزه یا قدم زدن در راسته‌های بازارهای سنتی شهری زیبا هستید، پیشنهاد می‌کنیم کشور قطر را انتخاب کنید. برای رفتن به این کشور باید به اخذ ویزای توریستی قطر اقدام نمائید تا به هنگام بازدید از این کشور تماشایی، قطر را بهتر بشناسید. گردشگرانی که قصد ویزای توریستی قطر را دارند، باید از نوع توریستی ویزای قطر اقدام نمایند. شخص مسافر برای دریافت ویزای توریستی قطر از این امکان برخوردار است که تمام مراحل اداری برای دریافت ویزا را بدون حضورش انجام دهد. این نوع از ویزا، از زمان دریافت 3 ماه اعتبار دارد که مسافر فقط می‌تواند به مدت 1 ماه در کشور قطر بماند. پس برای طی کردن مراحل اداری ویزا با علاءالدین تراول همراه شوید تا بهترین سفر را در کنار همراهانتان رقم بزنید.