ویزای فیلیپین، وقت سفارت فیلیپین،مدارک لازم ویزای فیلیپین، ویزای تضمینی فیلیپین، ویزای مولتیپل فیلیپین،هزینه ویزای فیلیپین

فیلیپین، یکی از محبوب ترین کشورهای آسیایی است که در جنوب شرقی آسیا و در غرب اقیانوس آرام قرار دارد. این کشور جزیره‌ای است که در اقیانوس آرام غربی واقع شده است و به خاطر داشتن 7000 جزیره‌ی استوایی، یکی از طولانی ترین خطوط ساحلی را به خود اختصاص داده است. جالب است که بدانید در این جزایر، صخره های مرجانی زیبا، حیات زیر آب شگفت‌انگیز و جنگل‌های بارانی کوهستانی نگاه هر بیننده‌ای را به سوی خود جذب می‌کند به طوری که هر ساله بازدیدکنندگان و گردشگران زیادی با هدف‌های مختلف به این کشور سفر می‌کنند، ضمن اینکه مردم فیلیپین نیز خوش برخورد، گرم و بخشنده هستند. دسترسی به کشور فیلیپین از طریق هوایی و پرواز به شهرهای مانیلا و سبو Cebu امکان پذیر است. در سال ۲۰۱۵ حدود ۵ میلیون نفر به عنوان توریست به کشور فیلیپین سفر کرده‌اند. چیزی که جالب است بدانید این است که مردم فیلیپین بسیار خون گرم و هنگام سفر به آنجا اصلا شما احساس غریبی نمی‌کنید، علاوه بر این در کشور فیلیپین بناهای تاریخی و مکان های طبیعی زیادی به چشم می‌خورد که دیدنشان تماشایی است. به طور کلی کشور فیلیپین یکی از بهترین گزینه ها برای سفر کردن و گذراندن تعطیلات به شمار می رود. اما لازم است که بدانید این کشور نیز به مانند کشورهای دیگر، برای ورود به خاکش نیازمند اخذ ویزای فیلیپین برای شهروندان ایرانی است. ویزای کشور فیلیپین به دو صورت Single و Multiple صادر می‌شود. همچنین نکته مهم دیگری که درباره ویزای فیلیپین وجود دارد، امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار وجود ندارد. 


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 50 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک

ویزای توریستی
ویزای کار

محل صدور ویزای فیلیپین : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت فیلیپین :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای فیلیپین : تا 10 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای فیلیپین : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : دارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک فیلیپین : دستی
زبان ترجمه مدارک فیلیپین :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای فیلیپین : تا 10 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای فیلیپین نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : دارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775
آتنا شفیعی
آتنا شفیعی
داخلی149
+989128955914

مسافران عزیزی که قصد سفر کردن به کشور زیبای فیلیپین را دارند باید برای دریافت ویزا اقدام کنند و جهت مصاحبه حضوری در زمان تعیین شده در سفارت حضور پیدا کنند.اعتبار ویزای توریستی فیلیپین 3 ماه است که بعد از ورود شما می‌توانید یک ماه در انجا اقامت داشته باشید. دریافت ویزای فیلیپین نیازمند طی کردن پروسه‌ای 10 روزه است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی فیلیپین به شرح ذیل است:

دو قطعه عکس 6*4 زمینه سفید
اصل پاسپورت
کپی از تمامی صفحات شناسنامه،کپی و پرینت حساب 6 ماه آخر فرد متقاضی
کپی از گذرنامه های قبلی و گذرنامه جدید
گواهی اشتغال به کار
تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود

در کل یافتن کار در فیلیپین کار بسیار دشواری است، چون درصد بیکاری در فیلیپین بسیار زیاد است و شاید فقط افرادی که زبان های مختلف را می‌دانند را برای مشاغل مدیریتی بخواهند.

فیلیپین برای افرادی که قصد تحصیل در منطقه ای آسیایی را دارند دارای جذابیت های بسیار زیادی میباشد.
فیلیپین به دلیل دارا بودن سیستم آموزشی پیشرفته در آسیا مطرح است.
زبان تدریس دانشگاه های فیلیپین به زبان انگلیسی است حتی برای شهروندان خود فیلیپین البته نیازی به داشتن مدرک ایلتس نیست و شما میتوانید در زمان دانشگاه در مراکز اموزشی شروع به یادگیری نمایید.

 

مهاجرت به فیلیپین از مسیر های پیچیده و مشکل است که قطعا باید با مشاوران قدرتمند جهت مهاجرت اقدام کنید و پیدا کردن کار در فیلیپین بسیار کار سختی است.

پرواز قطر،امارات،ترکیش،عمان ایر
رزرو هتل از 3 تا 5 ستاره