کنیا از جمله کشورهای شرق آفریقا است و در همسایگی با کشورهای تانزانیا، اوگاندا، سودان، اتیوپی و سومالی قرار دارد و با برخورداری از طبیعتی منحصر به فرد و با داشتن آداب و رسوم، پوشش و فرهنگ، ماجراجویان و گردشگران زیادی را جذب خود می‌کند. این کشور با طبیعت بکرش، از آن دست کشورهاییست که در سال‌های اخیر توجه ماجراجویان و طبیعت‌گردان زیادی را به خود جلب کرده است؛ این سرزمین همیشه آفتابی برای تمام گردشگران ورودی خود ویزا در نظر گرفته است که برای سفر به کنیا می‌بایست جهت دریافت آن اقدام کنید. خوب است بدانید که برای دریافت ویزای توریستی کنیا نیازی به وقت مصاحبه با فرد متقاضی نیست، اما اشخاصی که نیازمند ویزای تجاری کنیا هستند، باید خود را برای مصاحبه سفارت آماده کنند. ویزای کنیا به چهار نوع تقسیم می‌شود، ویزای تجاری، ویزای توریستی، ترانزیت و ویزای سیاسی (که در اختیار شخصیت‌های سیاسی قرار گرفته می‌شود) که بنا به قصد سفر در اختیار مسافر قرار می‌گیرید. اگر علاقه‌مند به سفر به کنیا هستید، ضروری است تا مدارک ویزای کنیا شامل اصل پاسپورت، 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی زمینه سفید، کپی از صفحات پاسپورت، جواز کسب و یا گواهی اشتغال به کار، رزرو هتل و بلیط پرواز را همراه خود داشته باشید و به سفارت کنیا ارائه دهید. برای گرفتن ویزای کنیا 2 هفته زمان لازم است، پس زمان خود را به درستی برنامه‌ریزی کنید تا از سفر خود جا نمانید.
 به خاطر بسپارید که پرواز مستقیم از ایران به کنیا وجود ندارد و برای رسیدن به آن باید از استانبول، ابوظبی یا دوحه راهی شوید که منجر به طولانی شدن زمان سفرتان خواهد شد. لذا به شما پیشنهاد می‌کنیم که با وجود امکان ویزای فرودگاهی در نایروبی (پایتخت کنیا) در داخل ایران اقدام به دریافت آن کنید تا بعداً در کشور مقصد با مشکل مواجه نشوید. این نکته را در نظر بگیرید که ویزای کنیا سه ماهه است و برای ویزای توریستی کنیا امکان تمدید وجود ندارد. فراموش نکنید که تاریخ انقضای پاسپورت خود را مدنظر داشته باشید تا در حین دریافت ویزا به مشکل برنخورید. توجه داشته باشید که با در نظر گرفتن شرایط، مدارکی دقیق و کامل را به موقع به سفارت برسانید و با آرامش خاطر به کنیا سفر کنید. شک نکنید که سفر به این سرزمین آفریقایی می‌تواند به خاطره‌ای تکرار نشدنی برایتان تبدیل شود و در یادتان جاودانه بماند. شرکت عمده فروش خدمات گردشگری علاءالدین تراول به عنوان مرجعی معتبر در جهت اخذ ویزا، در کنار شماست تا با صفر تا صد ویزای کنیا، خدماتی منحصر به فرد را در اختیارتان قرار دهد و بهترین‌ها را برایتان فراهم آورد. پیشنهاد می‌کنیم جهت انجام سریع مراحل اخذ ویزای کنیا، با در دست داشتن مدارک لازم برای ویزای کنیا که در این صفحه ارائه شده است، به علاءالدین تراول مراجعه کنید و مراحل اخذ ویزای خود را به کارشناسان ما بسپارید. در صفحه ویزای کنیا، هزینه ویزای کنیا و شرایط ویزای کنیا برای ایرانیان شرح داده شده است و تمام اطلاعات مورد نیازتان را می‌توانید پیدا کنید؛ همچنین جهت سفر به این کشور آفریقایی می‌توانید رزرو آنلاین تور کنیا را در وبسایت علاءالدین تراول انجام دهید. در صورت داشتن هرگونه سوال با شماره 02174495 تماس بگیرید و با کارشناسان ما صحبت نمایید.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای کنیا : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت کنیا : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای کنیا : 4 تا 14 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای کنیا : 50 دلار آمريکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک کنیا : دستی
زبان ترجمه مدارک کنیا : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای کنیا : 4 تا 14 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای کنیا نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553