ویزای قزاقستان، وقت سفارت قزاقستان،مدارک لازم ویزای قزاقستان، ویزای تضمینی قزاقستان، ویزای مولتیپل قزاقستان، هزینه ویزای قزاقستان

قزاقستان بزرگترین کشورهای آسیای مرکزی در آسیای جنوب شرقی است. این کشور با روسیه، چین و کشورهای آسیای مرکزی مانند قرقیزستان، ازبکستان و ترکمنستان هم مرز بوده و نهمین کشور بزرگ جهان به شمار می‌رود. این کشور بیشتر از دو برابر دیگر کشورهای آسیای مرکزی وسعت دارد. جالب است که بدانید قزاقستان به دلیل ذخایر نفت و گاز طبیعی کشورش ثروتمندترین کشور آسیای مرکزی است. با این حال برای سفر به این کشور باید از قبل نسبت به اخذ ویزای قزاقستان اقدام کنید. حال اگر قصد سفر به قزاقستان را برای یک بار داشته باشید بهتر است ویزای سینگل دریافت کنید، اما اگر قصد دارید که بیش از یک بار سفر کنید بهتر است ویزای مولتیپل دریافت کنید تا دیگر برای سفر نیازی به صرف وقت برای دریافت مجدد ویزا نداشته باشید. البته لازم است قبل از سفر به قزاقستان موضوع مهمی را به یاد داشته باشید که ویزای توریستی و ویزاهای زیر 6 ماه قابلیت تمدید ندارند، مگر در موارد خاص پزشکی. توصیه می‌کنیم در این سفر حتما از ویزای خود به خوبی نگهداری کنید، چون این ویزا به منزله کارت شناسایی و برگ هویت برای شما صادر شده است.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
بلیط رفت و برگشت
یک قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای توریستی
ویزای کار

محل صدور ویزای قزاقستان : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت قزاقستان : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای قزاقستان : 15 تا 20 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای قزاقستان : 180 دلار آمريکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک قزاقستان : آنلاین
زبان ترجمه مدارک قزاقستان :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای قزاقستان : 15 تا 20 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای قزاقستان نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

اگر قصد سفر به قزاقستان به صورت تفریحی و توریستی را دارید باید اقدام به دریافت ویزای توریستی قزاقستان کنید.
ویزای توریستی قزاقستان 2 نوع دارد :عادی و فوری
مدارک دریافتی برای ویزای عادی و فوری یکسان است و تنها مدت زمان آن متفاوت است برای ویزای عادی 15 تا 20 روز کاری و برای ویزای فوری 12 تا 15 روز کاری زمان نیاز است.
ویزای توریستی قزاقستان 3 ماه اعتبار دارد و شما یک ماه می‌توانید اقامت داشته باشید.

کار کردن در قزاقستان یکی از راههای مهاجرتی است که بهتر است برای دریافت این نوع ویزا، دعوت نامه کاری داشته باشید تا به راحتی وارد این کشور شوید. همچنین اگر شما قصد سرمایه گذاری از طرق مختلف در کشور قزاقستان را دارید باید ویزای کاری خود را از طریق سفارت این کشور پیگیری کنید.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای قزاقستان:
دو قطعه عکس جدید
همراه داشتن دعوت نامه کاری
گواهی اشتغال به کار و سمت شغلی و حقوق دریافتی بعلاوه تاریخ شروع به کار 
تمکن مالی
رزرو هتل و بلیط رفت و برگشت
بیمه نامه مسافرتی
اگر برای تاسیس شرکت اقدام کرده اید تمامی مدارک باید تحویل داده شود.
تکمیل فرم سفارت
اصل سند مالکیت
پرینت گردش مالی 
داشتن مدارک عدم سوء پیشینه

این ویزا برای افرادی صادر میگردد که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه ها یا مراکز و موسسات معتبر کشور قزاقستان را دارند.
این کشور از مقاصدی است که از نظر تحصیلی مورد توجه دانشجویان به شمار می‌رود.
از جمله دانشگاه های معتبر قزاقستان:دانشگاه ملی اسیایی،دانشگاه ملی قزاقستان،دانشگاه فنی بریتانیایی و ...
قبل از هرگونه اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی قزاقستان باید ویزای کشور مورد نظر را دریافت نمایید و نامه تاییدیه و پذیرش دانشگاه را همراه خود داشته باشید.

برای دریافت اقامت کشور قزاقستان باید خود را از نظر تمکن مالی حتما به پلیس مهاجرت این کشور اثبات کنید. مدرکی که به افراد خارجی حق سکونت دائم می‌دهد پروانه اقامت قزاقستان نام دارد.
قبل از دریافت پروانه اقامت کشور قزاقستان باید در کمترین حالت 3 سال در این کشور اقامت داشته باشید، در این حالت شما به مدت 3 سال تمدید اقامت خود را انجام می‌دهید و در نهایت بعد از 3 سال تمامی مدارک خود را به اداره مهاجرت تحویل می‌دهید. 

مدت زمان لازم برای بررسی مدارک مهاجرتی افراد متقاضی 60 روز کاری است. نکته قابل توجهی که وجود دارد این است اگر افراد ریشه قزاقی داشته باشند برایشان این امور تسهیل پیدا میکند.

ویزای قزاقستان نیازی به مصاحبه حضوری و انگشت نگاری ندارد.