ویزای ایرلند، وقت سفارت ایرلند، مدارک لازم ویزای ایرلند، ویزای مولتیپل ایرلند، هزینه ویزای ایرلند

ایرلند، جزیره‌ای زیبا در آتلانیک شمالی است که در شمال غرب اروپا قرار دارد. نام قدیمی جمهوری ایرلند، هیبرنی بوده که پایتخت آن دوبلین است. کشوری تماشایی که از عجایب طبیعی تا آثار باستانی باارزش را در میان خود جای داده است و می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای گردشگران ماجراجو باشد. اگر می‌خواهید به ایرلند سفر کنید، باید اقدام به اخذ ویزای ایرلند کنید. شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد که چگونه ویزای ایرلند بگیریم؟ از مهم‌ترین نکات دریافت این ویزا ، تعیین وقت قبلی برای اخذ ویزای ایرلند است. اگر می خواهید راحت‌تر به آدرس سفارت ایرلند در تهران برسید باید به نشانی تهران، منطقه 6، سید جمال الدین اسدآبادی (یوسف آباد)، خیابان 50، پلاک 6/2 بروید. متقاضیانی که می‌خواهند درخواست ویزایشان سریع‌تر صادر شود باید به سفارت ایرلند بروند و نوع ویزای مورد نظر خود را مشخص کنند. پس از انتخاب ویزای ایرلند، فرد متقاضی باید مدارکی را لازمه صدور ویزای مربوطه است را کامل کند. خوب است بدانید ویزای ایرلند، انواع مختلفی دارد که می‌توان به ویزای تحصیلی، ویزای توریستی، ویزای تجاری و ویزای کاری اشاره کرد. اگر قصد تحصیل در کشور ایرلند را دارید، باید به اخذ ویزای تحصیلی ایرلند اقدام کنید، به طوری که باید قبل از اقدام به اخذ این نوع از ویزا، نامه پذیرش تحصیلی خود را با مهر و امضای دانشگاه به سفارت ایرلند ارائه دهید. همچنین اگر از افراد جویای کار در کشور ایرلند هستید، باید برای ورود به این کشور ویزای کاری ایرلند برایتان صادر شود. کارجویانی که تقاضای کار در این کشور را دارند باید با مدارک تحصیلی و سابقه کاری به جهت اخذ ویزای کاری به سفارت ایرلند مراجعه کنند. برای اطمینان از دریافت ویزای ایرلند با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول همراه شوید یا با شماره تلفن 74495-021 تماس بگیرید تا همکاران ما در بخش ویزای ایرلند، شما را راهنمایی کنند. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اصل کلیه پاسپورت های قبلی که در آن ویزا درج شده است
ترجمه کارت ملی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
بیمه نامه مسافرتی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای ایرلند : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت ایرلند :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای ایرلند : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای ایرلند : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک ایرلند : دستی
زبان ترجمه مدارک ایرلند :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای ایرلند : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای ایرلند نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
شیدا خراسان
شیدا خراسان
داخلی150
+989128995315
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی139
+989124018553

برای سفری پر هیجان و ماجراجویانه و تماشای مکان‌های دیدنی، پیشنهاد می‌کنیم بازدید از کشور ایرلند را از دست ندهید. اگر می‌خواهید به این کشور سفر کنید و به بازدید جاذبه های ایرلند بروید، باید اقدام به اخذ ویزای ایرلند نمائید. گردشگرانی که می‌خواهند در قالب تور ایرلند سفری تفریحی و گردشگری بروند با دریافت این نوع از ویزا، می‌توانند سفری به‌یادماندنی را تجربه کنند. شما می‌توانید با ارائه مدارک لازمه، ویزای ایرلند خود را دریافت کنید. اخذ وقت فوری ویزای ایرلند را به کارشناسان ویزای علاءالدین تراول بسپارید تا در کوتاه‌ترین زمان، مراحل کاری ویزای مربوطه طی شود. همچنین می‌توانید با شماره تلفن 74495-021 در تماس باشید تا همکاران ما در بخش ویزا شما را راهنمایی کنند. 

برای انجام فعالیت‌های تجاری در کشور ایرلند، نیاز به اخذ ویزای تجاری ایرلند از سفارت این کشور را دارید. خوب است بدانید تاجران از مخاطبان اصلی این ویزا هستند، چرا که تجارت در صنعت ایرلند بسیار فعال عمل می‌کند. تاجرانی که می‌خواهند با ویزای تجاری به کشور ایرلند سفر کنند، راحت‌تر می‌توانند این نوع از ویزا را دریافت کنند و مدت اعتبارشان بنا به تجارتشان می‌تواند بلندمدت یا کوتاه‌مدت باشد. برای اخذ ویزای ایرلند می‌توانید با کارشناسان ما در بخش ویزای علاءالدین تراول مراجعه کنید. کارشناسان ما در بخش ویزا، پاسخگوی سوالات شما در رابطه با مدارک مورد نیاز ویزا یا تعیین وقت سفارت هستند.

از جمله کشورهایی که برای کارجویان می‌تواند گزینه مناسبی باشد، کشور ایرلند است که شرایط کاری خوبی دارد. اگر می‌خواهید به قصد کار به این کشور سفر کنید، باید به اخذ ویزای کاری ایرلند اقدام نمائید. خوب است بدانید، دریافت ویزای کار به این کشور می‌تواند برای فرد متقاضی بسیار سخت باشد، چرا که کارجویانی که مقیم کشور ایرلند هستند در اولویت قرار دارند و به همین جهت به افراد متقاضی سخت ویزای کاری به کشور ایرلند را می‌دهند. کسانی که تقاضای کار به کشور ایرلند را دارند باید مدارک تحصیلی و سابقه کاری خود را به سفارت ایرلند ارائه دهند. 

آیا قصد ادامه تحصیل در کشور ایرلند را دارید؟ می‌خواهید برای همکاری در پروژه‌های پژوهشی به این کشور سفر کنید؟ در این صورت فرد متقاضی باید به دریافت ویزای تحصیلی ایرلند اقدام کند. خوب است بدانید که شرکت‌ها و دانشگاه‌های بسیار معتبری در این کشور وجود دارد که علاقه‌مند هستند که اینگونه افراد متقاضی را پذیرش کنند. اگر می‌خواهید به درخواست وقت سفارت اقدام کنید، باید قبل از آن نامه پذیرش تحصیلی خود را با امضا و مهر دانشگاه یا شرکت مقصد به سفارت ایرلند تحویل دهید و فرد متقاضی فقط به هنگام تحصیل می‌توانند حق رفت‌وآمد در این کشور را داشته باشند. برای دریافت ویزای ایرلند با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول همراه شوید یا با شماره تلفن 74495-021 تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.