ویزای اندونزی، وقت سفارت اندونزی ،مدارک لازم ویزای اندونزی، ویزای تضمینی اندونزی، ویزای مولتیپل اندونزی، هزینه ویزای اندونزی

یکی از مقاصد گردشگری و توریستی در جهان که ایرانیان آن را انتخاب می‌کنند، کشور اندونزی و شهر ساحلی آن، یعنی شهر بالی است و اگر شما از علاقه مندان سفر به این کشور هستید، می‌توانید با اخذ ویزای اندونزی به این کشور سفر کنید. برای اینکه ویزای بالی (اندونزی) را داشته باشید کافی است به علاءالدین تراول بیایید، تا کارشناسان ما برای شما درخواست ویزا بدهند و از قیمت ویزای اندونزی آگاه شوید. این کشور دارای دو نوع ویزای فرودگاهی و ویزای معمولی است، در واقع ویزای فرودگاهی هنگامی که مسافر به یکی از فرودگاه‌های اندونزی می‌رسد، به صورت یک مهر در پاسپورت او درج خواهد شد. البته باید بدانید که این نوع ویزا برای ایرانی‌ها صادر نمی‌گردد و هموطنان عزیز ما باید قبل از ورود به خاک این کشور ویزای خود را تهیه نمایند. اما ویزای معمولی که با ارائه مدارک مورد نیاز به سفارت به شما داده می‌شود، بین هفت تا ده روز کاری زمان خواهد برد و شما می‌توانید از طریق شرکت خدمات گردشگری علاءالدین تراول برای اخذ ویزای اندونزی اقدام کنید، چرا که همکاران ما به خوبی شما را برای تهیه مدارک، وقت سفارت و گرفتن ویزا راهنمایی خواهند کرد. تیم 70 نفره‌ی علاءالدین تراول که در دفتر برج آرتمیس فرمانیه تهران مستقر هستند، آماده‌اند تا خدمات در زمینه اخذ ویزا به هر کشوری که شما بخواهید، ارائه دهند، همچنین شرکت گردشگری علاءالدین به عنوان معتبرترین مرجع ویزا در ایران، این امکان را برای شما فراهم می‌کند تا از راحت‌ترین روش ممکن ویزای اندونزی را اخذ کنید. با مراجعه به صفحه ویزا در سایت alaedin.travel می‌توانید فرم ویزای اندونزی (بالی) را تکمیل کنید و با استفاده از شماره رفرنسی که سایت در اختیار شما قرار می‌دهد، درخواست ویزای اندوزی خود را پیگیری کنید. باید بدانید که مدت اعتبار ویزای توریستی اندونزی سه ماه است و شما با این ویزا دو هفته می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید و از زیبایی سواحل آبی رنگ بالی لذت ببرید.


اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گردش مالی سه ماهه حساب بانکی
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
چهار قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد
نامه تمکن بانک با موجودی حداقل 10 میلیون تومان به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی

محل صدور ویزای اندونزی : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت اندونزی : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای اندونزی : 5 تا 7 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای اندونزی : 50 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک اندونزی : دستی
زبان ترجمه مدارک اندونزی :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای اندونزی : 5 تا 7 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای اندونزی نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : دارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

از آنجایی که کشور اندونزی مقصد گردشگران بسیاری قرار دارد و افراد زیادی علاقه مند هستند از این کشور زیبا دیدن کنند، سفارت اندونزی بر اساس مدت زمان مشخص به شما ویزای ورود به این کشور را خواهد داد، که در واقع ویزای توریستی بالی پرکاربرد ترین نوع ویزای اندونزی است. شما می‌توانید دو هفته قبل از سفر خود با مراجعه به شرکت خدمات گردشگری علاءالدین تراول  برای گرفتن این ویزا اقدام کنید، چرا که بین هفت تا ده روز کاری سفارت اندونزی ویزا را صادر خواهد کرد. ویزای توریستی اندونزی یک ماه اعتبار دارد و از تاریخی که صادر شده است، به مدت یک ماه فرصت استفاده از آن را خواهید داشت، البته باید بدانید که با اینکه مدت اعتبار آن یک ماه است اما شما تنها 14 روز می‌توانید با ویزای توریستی در کشور اندونزی اقامت داشته باشید و اگر بیشتر از مدت تعین شده اقامت داشته باشید هنگام خروج جریمه خواهید شد، بنابراین بهتر است در صورت نیاز به اقامت بیشتر دوباره درخواست ویزای توریستی بدهید، تا مشکلی در حین سفر برای شما پیش نیاید. با این نوع ویزا، بیشتر از یکبار نمی‌توانید وارد خاک اندونزی شوید و پس از یک بار ورود و خروج، برای سفر بعدی خود به شهر بالی یا شهر جاکارتا (پایتخت اندونزی) باید دوباره برای گرفتن ویزا اقدام کنید. نکته مهم و مورد توجه دیگر این است که شما با ویزای توریستی اجازه کار و تحصیل در اندونزی را نخواهید داشت و اگر تصمیم دارید در این کشور تحصیل کنید و یا بیزینس خود را گسترش دهید برای گرفتن ویزای بیزینسی و تحصیلی به علاءالدین تراول بیایید، تا کارشناسان ما به خوبی شما را راهنمایی کنند.

بیزینس مَن‌ها همیشه در فکر گسترش کسب و کار خود هستند و بعضی از آن‌ها که به جز داخل کشور، با شهرها و کشورهای خارجی در تعاملند، برای ورود و خروج خود نیاز به ویزای بیزینسی دارند. حال اگر شما از کسانی هستید که برای بیزینس خود به کشور اندونزی سفر می‌کنید، در ادامه این مطلب با شیوه تهیه ویزای بیزینسی اندونزی و تهیه مدارک مورد نیاز آن آشنا می‌شوید. قطعا برای اخذ ویزای بیزینسی اندونزی باید رزومه‌ای از تجارب کاری خود آماده داشته باشید و در زمینه‌ی سرمایه گذاری، سرمایه‌ای خاص و علاقه مند باشید، البته این نوع ویزا دارای شرایط سنی خاص است و در خصوص اخذ ویزای بیزینسی اندونزی بسیار اهمیت دارد. هنگامی که به علاءالدین تراول مراجعه می‌کنید تا همکاران ما در بخش ویزا شما را راهنمایی و کمک کنند، مدارکی مانند: دعوتنامه مخصوص همکاری (که از طرف کار فرما و یا شرکتی که تمایل همکاری با آن‌ها دارید، برای شما فرستاده می‌شود)، اصل گذرنامه (با حداقل مدت اعتبار)، عکس 3*4 با زمینه سفید ( به صورت تمام رخ و بدون رتوش)، پرینت گزارش کارکرد 6 ماه از حساب بانکی، مدارک تجاری و کاری، تمکن مالی با حداقل میزان مبلغ اعلامی سفارت خانه اندونزی با تأئید و مهر بانک، ارائه فیش پرداخت هزینه‌های مخصوص اخذ ویزای تجاری، تکمیل و ارائه فرم درخواست ویزا (به صورت دقیق، صحیح و خوانا).

برای اخذ ویزای دانشجویی باید هماهنگی های لازم برای درخواست دانشگاه مورد نظر خودرا و مدارک لازم را آماده کنید و بعد از آن به کنسولگری یا سفارت اندونزی در کشورخود مراجعه کنید. شما ابندا ویزای 60 روز اقامت را دریافت می‌کنید و با حمایت دانشگاهتان می‌توانید این مدت را افزایش دهید. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دانشجویی:
گذرنامه که باید حداقل تا ۶ ماه پس از ورودتان به اندونزی اعتبار داشته باشد.
۲ قطعه عکس رنگی برای گذرنامه که به تازگی گرفته شده باشد.
تکمیل فرم تقاضای ویزا
ارائه مدرکی دال بر توانایی مالی شما در مدت اقامت در اندونزی
ارائه مدرکی دال بر سلامتی اوضاع جسمانی شما.
نامه پذیرش شما از دانشگاهی در اندونزی
مدارکی نشان‌دهنده هزینه پرداخت شده برای تحصیل در دانشگاه یا دریافت بورسیه

در تابستان‌ها پرواز قشم ایر به صورت مستقیم به جاکارتا انجام می‌شود.
ولی در سایر ماه ها پرواز مستقیم به اندونزی وجود ندارد و بهترین پرواز ها به اندونزی توسط خطوط هواپیمایی
ترکیش ( یک توقف در استانبول )
امارات ( یک توقف در دبی )
اتحاد ( یک توقف در ابوظبی )
عمان ایر ( یک توقف در مسقط )
قطری ( یک توقف در دوحه ) انجام می شود.