ویزای دبی، وقت سفارت دبی ،مدارک لازم ویزای دبی، ویزای تضمینی دبی، ویزای مولتیپل دبی، هزینه ویزای دبی

دبی یکی از شهرهای امیر نشین امارات متحده‌ی عربی محسوب می‌شود که برای ورود به این شهر مدرن باید ویزای دبی را دریافت کنید و جالب است بدانید که سفارت خانه‌ها، برای ورود اتباع بیگانه به کشورشان ویزا صادر می‌کنن، اما ویزای دبی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار این کشور صادر می‌شود و تمام افراد ملزم به دریافت ویزا برای ورود به شهر دبی هستند به جزء شهروندان کشورهای شورای همکاری خلیج فارس مانند عربستان سعودی، قطر، بحرین، عمان، کویت و بعضی از کشورهای اروپایی.
امارات مانند بسیاری از کشورهای دیگر بر اساس مدت زمان و هدف سفر، ویزاهای متفاوتی را در اختیار مسافران خود قرار می‌دهد و البته هر نوع از ویزا به دو گروه یک بار ورود و چندبار ورود تقسیم می‌شود، که شما می‌توانید با مراجعه به شرکت خدمات گردشگری علاءالدین تراول و مشاوره با کارشناسان سفرهای خارجی برای اخذ ویزای توریستی دبی، ویزای ترانسپورت دبی، ویزای کار دبی و ویزای تجاری دبی اقدام کنید. برای بعضی از کشورها حساسیت‌های وجود دارد که باعث می‌شود پروسه‌ی اخذ ویزا کمی طولانی شود و یا درخواست شخص پذیرفته نشود، کشور امارات متحده عربی هم حساسیت و قوانینی در این زمینه دارد و ممکن است با دلایل زیر درخواست شما را ریجکت و یا زمان صدور ویزا طولانی شود:
1. کسانی که ویزای سوریه و عراق را در پاسپورت خود دارند.
2. اشخاصی که در اسامیشان نام سید وجود دارد.
3. افرادی که صادره از کرج هستند.
4. کسانی که درخواست قبلی آن‌ها برای ویزای دبی ریجکت شده است.
5. کودکانی که زیر 12 سال دارند. (حتما باید با والدین خود سفر کنند.)
6. دختران مجرد زیر 30 سال و سالمندان بالای 65 سال برای صدور ویزا به زمان بیشتری نیاز دارند.

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
اسکن رنگی صفحه‌ اول پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
کپی شناسنامه و کارت ملی

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی

محل صدور ویزا دبی : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت امارات متحده عربی : درهم امارات
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزا دبی : 5 تا 7 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزا دبی : 300 درهم امارات
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : کاغذ پرینت شده
نحوه ارائه مدارک امارات متحده عربی : آنلاین
زبان ترجمه مدارک امارات متحده عربی :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزا دبی : 5 تا 7 روز
تا چه سنی نیاز به ویزا دبی نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد




خدمات ویزا قیمت ویزا قیمت با تخفیف
هزینه گرفتن وقت سفارت+ پر کردن فرم ها + تحویل گرفتن مدارک + مرتب کردن و تکمیل مدارک 300 درهم 295 درهم


نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
+989107254775
مونا قره داغی
مونا قره داغی
داخلی154
+989122209252
کامران زیوه
کامران زیوه
داخلی155
+989124018553
افسانه سلیمانی
افسانه سلیمانی
داخلی149
09194178171

برای دریافت ویزای توریستی کافیست یک هفته تا ده روز قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا کنید.
اسکن صفحه اول پاسپورت .
کپی کارت ملی.
کپی صفحه اول شناسنامه.

برای دریافت ویزای کاری دبی باید از وزارت کار این کشور موافقت نامه دریافت کنید.و به شما اقامت دو ماهه میدهند که با این ویزا شما دو دفعه میتوانید وارد دبی شوید به مدت 30 روز تا ببینند شما صلاحیت کار کردن در دبی را دارید یا خیر.جهت اجازه کار در دبی باید آزمایش های پزشکی هم انجام دهید در بیمارستان های دبی.
کارفرمای شما جهت کارت کار برای شما اقدام میکند و شما در زمان 60 روز مهلت دارید که مدارک مورد نیاز خود را تکمیل کنید.

دبی در زمینه اموزش و پرورش پیشرفت چشمگیری داشته است و دانشگاه های معتبری را دارا میباشد.
زبان تدریس در دانشگاه ها به زبان انگلیسی میباشد و باید مدرک ایلتس یا تافل ارائه دهید البته اگر هم به زبان انگلیسی مسلط نباشید درکالج های دبی میتوانید زبان خود را تقویت کنید.

دانشگاه ولنگونگ از معتبر ترین دانشگاه های دبی میباشد که دانشجویان زیادی را از سراسر جهان در خود جای داده است و مدرک این دانشگاه از اعتبار بین المللی برخوردار است.

مدارک مورد نیاز دریافت ویزای تحصیلی :
پاسپورت با حداقل اعتبار 7 ماه 
ریز نمرات بعلاوه اخرین مدرک تحصیلی
مدرک زبان
عکس 3*4
پشتوانه مالی معتبر

قبل از هر اقدام در رابطه با مهاجرت به دبی با ید تحققات جامعی در رابطه با فرهنگ و اداب و رسوم این کشور انجام دهید و قبل از هر چیز سریعا برای اقامت خود اقدام کنید و سریعا جویای کار باشید.
شما برای انجام هر کاری در دبی چه اجاره ملک چه اجاره خودرو فقط باید مدرک اقامت خود را ارائه دهید.
کارفرمای شما تمامی مدارک را باید جهت استخدام شما ارائه دهد.

برای سفر به دبی نیاز به مصاحبه حضوری و انگشت نگاری وجود ندارد.

پروازهای روزانه ماهان ،ایران ایر و امارات در ساعات پروازی متفاوت.
رزرو تمامی هتل ها از 3* تا 5*در مناطق مختلف دبی.

1.خانم های مجرد زیر 30 سال حتما باید رزرو هتل داشته باشند.
2.کهنسالان بالای 65 سال باید همراه داشته باشند.
3.کودکان زیر 12 سال حتما باید با پدر یا مادر خود سفر کنند.

4.کپی صفحه اول شناسنامه فرزند در صورتی که با پدر و مادر خود سفر میکند.