ویزای کرواسی، وقت سفارت کرواسی، مدارک لازم ویزای کرواسی، ویزای تضمینی کرواسی، ویزای مولتیپل کرواسی، هزینه ویزای کرواسی

کرواسی از کشورهای زیبای اروپای مرکزی است که به دلیل آثار ارزشمندش هر ساله گردشگران بسیاری را به سوی خود می‌کشاند. اگر می‌خواهید به این کشور تماشایی سفر کنید، پیشنهاد می‌کنیم با تور کرواسی علاءالدین تراول همراه شوید. البته این نکته را نباید فراموش کرد که برای سفر به این کشور باید به اخذ ویزای کرواسی اقدام کنید. شما می‌توانید برای ورود به کرواسی به سفارت ایران بروید و با ارائه مدارک مربوطه، ویزای کرواسی را دریافت کنید. خوب است بدانید افرادی که ویزای شینگن دارند، دیگر نیاز ندارند که ویزای کرواسی را دریافت کنند. بنابراین سفر به کرواسی با ویزای شینگن امکان پذیر است و به راحتی می‌توانید به مدت 90 روز در کشور کرواسی اقامت داشته باشند. از نکات مهمی که باید در رابطه با این ویزا بدانید، انواع ویزای کرواسی است که می‌توان به ویزای کار کرواسی اشاره کرد. اگر می‌خواهید به قصد کار به کرواسی سفر کنید، باید به اخذ این نوع از ویزا اقدام کنید. از دیگر انواع ویزای کرواسی ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت و ویزای توریستی نام دارد که هر کدامشان زیر مجموعه‌هایی دارند. ناگفته نماند که برای صدور ویزای کرواسی به مدت 14 روز زمان لازم است. اگر می‌خواهید از هزینه ویزای کرواسی و دیگر اطلاعات مربوطه به این ویزا آگاه شوید، پیشنهاد می‌کنیم با علاءالدین تراول همراه شوید تا کارشناسان ما در بخش ویزا شما را راهنمایی کنند. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی صدور ویزا
گردش مالی شش ماهه حساب بانکی
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه حکم بازنشستگی برای بازنشستگان
بلیط رفت و برگشت
بیمه نامه مسافرتی
دو قطعه عکس 6 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد


محل صدور ویزای کرواسی : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت کرواسی :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای کرواسی : 14 تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای کرواسی : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک کرواسی : دستی
زبان ترجمه مدارک کرواسی :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای کرواسی : 14 تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای کرواسی نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

برای سفری هیجان‌انگیز و ماجراجویی با تور کرواسی علاءالدین تراول همراه شوید. این کشور با وجود جاذبه های تاریخی بسیار همچون کلیسای جامع زاگرب، می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای علاقه‌مندان به سفر باشد. برای سفر به این کشور تاریخی باید به سفارت تهران یا کنسولگری بروید و به اخذ ویزای توریستی کرواسی اقدام کنید. جهت درخواست این نوع از ویزا می‌توانید از طریق وکیل یا نماینده، مراحل اداری این نوع از ویزا را انجام دهید. خوب است بدانید، از شروع درخواست ویزای توریستی کرواسی تا زمان صدور این نوع از ویزا 14 روز زمان لازم است. در همان ابتدای کار باید هزینه ویزای توریستی کرواسی را پرداخت کنید و این را نیز باید بدانید که هزینه پرداختی به هیچ عنوان پس داده نمی‌شود. حداکثر زمان بازدید یا سفر ترانزیتی با ویزای توریستی کرواسی به مدت 90 روز است که شما می‌توانید در خاک این کشور اقامت داشته باشید. 

اگر قصد کار برای کارفرما یا شرکتی در کشور کرواسی را دارید، باید به اخذ ویزای کاری کرواسی اقدام کنید. برای درخواست این نوع از ویزا باید به سفارت تهران یا کنسولگری بروید تا مراحل اداریتان به طور کامل طی شود. خوب است بدانید که تمام مدارک مربوط به ویزای کاری کرواسی باید به زبان کرواسی ترجمه شود. با درخواست این نوع از ویزا، صدورش حداکثر تا یک ماه به طول خواهد انجامید و از زمان صدورش تا تمدید ویزای کاری کرواسی تنها یک سال وقت دارید، به طوری که پس از یک سال و 45 روز قبل از اتمام اعتبار باید برای تمدید مجدد این نوع از ویزا اقدام نمائید. از دیگر نکات مهم ویزای کاری کرواسی این است که اگر کار شما بیش از 90 روز به طول انجامد، در کنار مجوز کاری باید شماره شناسایی OIB را هم داشته باشید. 

اگر قصد تحصیل در دانشگاه‌های معتبر کشور کرواسی را دارید باید به اخذ ویزای تحصیلی کرواسی اقدام نمائید. شما می‌توانید برای ورود به این کشور تماشایی راهی سفارت تهران یا کنسولگری شوید تا مراحل اداری ویزایتان طی شود. 
مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی عبارتند از:
1. نامه پذیرش از یکی از دانشگاه های کرواسی
2. تکمیل فرم تقاضای ویزا
3. گواهی تمکن مالی
4. 2  قطعه عکس پاسپورتی
5. رزرمه تحصیلی
6. پاسپورت معتبر
7. پرداخت هزینه ویزا