ویزای کلمبیا، وقت سفارت کلمبیا، مدارک لازم ویزای کلمبیا، ویزای تضمینی کلمبیا، ویزای مولتیپل کلمبیا، هزینه ویزای کلمبیا

اگر می‌خواهید سفری متفاوت و مقصدی جدید و خاص را در آمریکای جنوبی تجربه کنید، پیشنهاد می‌کنیم  بازدید از دیدنی های کلمبیا همچون مونسرات و باغ گیاه شناسی بوگوتا را از دست ندهید که می‌تواند برای علاقه‌مندان به طبیعت‌گردی گزینه مناسبی باشد. پایتخت این کشور، شهر زیبای بوگوتا است که با رفتن به این شهر دیدنی، می‌توانید نماها و مناظر شگفت‌آوری را ببینید که نظر هر ببیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. بازدیدکنندگان تور کلمبیا، این امکان برایشان وجود دارد اگر به تماشای بناهای تاریخی شهر بوگوتا علاقه‌مند هستند سری به محله‌های قدیمی شهر بزنند و از بناهایش دیدن کنند. حین قدم زدن در میان محله‌های قدیمی، علاوه بر نظاره بناها، معماری‌های باشکوهی را می‌بینند که با گذشت سال‌ها هنوز هم استوار به جای مانده است. البته این نکته را باید عنوان کرد که برای بازدید از دیدنی‌های بوگوتا و حتی اقامت در این کشور، باید نسبت به ویزای کشور کلمبیا اقدام کنید. این ویزا انواع مختلفی دارد که می‌توان به ویزای توریستی، ویزای کاری کلمبیا و ویزای تجاری اشاره کرد. اگر قصد گردش و تفریح در این کشور را دارید، این امکان برایتان وجود دارد که با دریافت ویزای توریستی کلمبیا به این کشور سفر کنید. مدارکی که جهت اخذ این نوع از ویزا لازم است داشته باشید، عبارتند از: گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه، دعوتنامه از شخص کلمبیایی یا ایرانی مقیم در کلمبیا. از دیگر نکات ویزای توریستی کلمبیا این است که جهت اخذ این نوع از ویزا نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی در خصوص ویزای تجاری و کاری این کشور قوانین متفاوت است. البته در کنار امکان استفاده از ویزای توریستی، کاری و تجاری این کشور، اگر می‌خواهید با یکی شهروندان کلمبیایی ازدواج کنید، باید اقدام به اخذ ویزای ازدواج کلمبیا نمائید. شرایط ویزای ازدواج این کشور بدین صورت است که ابتدا سه ساله صادر می‌گردد و پس از دو سال، مجدداً تمدید می‌شود و حتی فرد متقاضی می‌تواند با گذشت پنج سال، درخواست شهروندیِ کلمبیا را دهد. لازم به ذکر است که درخواست شهروندی را به شرطی می‌تواند عنوان کند که حداقل دوسال از این پنج سال را در کشور کلمبیا سکونت داشته باشد. ناگفته نماند که در حال حاضر سفارت کلمبیا در ایران دایر نیست و فرد متقاضی برای درخواست ویزای کلمبیا باید به سفارت این کشور در کشورهای همسایه مراجعه کند. اگر می‌خواهید اطلاعات کامل‌تری از ویزای کلمبیا کسب کنید با کارشناسان ویزای علاءالدین تراول ارتباط برقرار کنید تا شما را راهنمایی کنند. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر


محل صدور ویزای کلمبیا : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت کلمبیا :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای کلمبیا : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای کلمبیا : 0
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک کلمبیا : دستی
زبان ترجمه مدارک کلمبیا :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای کلمبیا : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای کلمبیا نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی152
09107254775

اگر می‌خواهید به قصد تفریح و بازدید از جاذبه های گردشگری به آمریکای جنوبی سفر کنید، پیشنهاد می‌کنیم با تور کلمبیا علاءالدین تراول همراه شوید. البته برای سفر به این کشور باید به اخذ ویزای توریستی کلمبیا اقدام نمائید. 
از جمله مدارک ویزای کلمبیا عبارتند از: 
1. اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
2. رزرو بلیط رفت و برگشت
3. رزرو هتل
4. دعوتنامه

اگر می‌خواهید به جهت کارهای تجاری یا قراردادهای بزرگ به این کشور سفر کنید باید ویزای تجاری کلمبیا را دریافت کنید.اگر می‌خواهید به جهت کارهای تجاری یا قراردادهای بزرگ به این کشور سفر کنید باید ویزای تجاری کلمبیا را دریافت کنید.

اگر می‌خواهید به جهت کارهای تجاری یا قراردادهای بزرگ به این کشور سفر کنید باید ویزای تجاری کلمبیا را دریافت کنید. مدارک اخذ ویزای تجاری کلمبیا عبارتند از:
1. اصل پاسپورت با اعتبار 6 ماهه 
2. نامه از شرکتی در کلمبیا که در آن ذکر شود که برای انجام چه معامله‌ای می‌خواهید به کلمبیا بروید.
3. نامه از شرکت ایرانی که در آن نوع فعالیت شما در کلمبیا قید شده باشد.

 

مدارک اخذ ویزای کاری کلمبیا عبارتند از:

1. اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
2. اصل قرارداد فی ما بین و کارفرمای کلمبیایی