ویزای کلمبیا، وقت سفارت کلمبیا، مدارک لازم ویزای کلمبیا، ویزای تضمینی کلمبیا، ویزای مولتیپل کلمبیا، هزینه ویزای کلمبیا

اگر می‌خواهید سفری متفاوت و مقصدی جدید و خاص را در آمریکای جنوبی تجربه کنید، پیشنهاد می‌کنیم با تور کلمبیا علاءالدین تراول همراه شوید. سفر به این کشور تماشایی برای علاقه‌مندان به طبیعت‌گردی می‌تواند گزینه مناسبی باشد. شما می‌توانید برای اقامت یا بازدید از این کشور نسبت به ویزای کلمبیا اقدام کنید. خوب است بدانید ویزای کلمبیا خود از انواع مختلفی تشکیل می‌شود که می‌توان به ویزای توریستی، ویزای کاری و ویزای تجاری اشاره کرد. اگر قصد گردش و تفریح در این کشور را دارید، این امکان برایتان وجود دارد که با اخذ ویزای توریستی کلمبیا به این کشور سفر کنید. مدارکی که جهت اخذ این نوع از ویزا لازم است داشته باشید، عبارتند از: گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه، دعوتنامه از شخص کلمبیایی یا ایرانی مقیم در کلمبیا. ناگفته نماند که در حال حاضر سفارت کلمبیا در ایران دایر نیست. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
دعوت نامه از طرف دعوت کننده در کشور محل سفر با اطلاعات کامل دعوت کننده و متقاضی،دلیل سفر،آدرس و تلفن،مدت اقامت و موارد مرتبط به همراه کپی مدارک شناسایی دعوت کننده اعم از کارت اقامت،پاسپورت،رسید مالیات
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر


محل صدور ویزای کلمبیا : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : توسط خود شخص
نوع ارز دریافتی سفارت کلمبیا :
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای کلمبیا : تا روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای کلمبیا : 0 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : ندارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : ندارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک کلمبیا : دستی
زبان ترجمه مدارک کلمبیا :
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای کلمبیا : تا روز
تا چه سنی نیاز به ویزای کلمبیا نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

اگر می‌خواهید به قصد تفریح و بازدید از جاذبه های گردشگری به آمریکای جنوبی سفر کنید، پیشنهاد می‌کنیم با تور کلمبیا علاءالدین تراول همراه شوید. البته برای سفر به این کشور باید به اخذ ویزای توریستی کلمبیا اقدام نمائید. 
از جمله مدارک ویزای کلمبیا عبارتند از: 
1. اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
2. رزرو بلیط رفت و برگشت
3. رزرو هتل
4. دعوتنامه

اگر می‌خواهید به جهت کارهای تجاری یا قراردادهای بزرگ به این کشور سفر کنید باید ویزای تجاری کلمبیا را دریافت کنید.اگر می‌خواهید به جهت کارهای تجاری یا قراردادهای بزرگ به این کشور سفر کنید باید ویزای تجاری کلمبیا را دریافت کنید.

اگر می‌خواهید به جهت کارهای تجاری یا قراردادهای بزرگ به این کشور سفر کنید باید ویزای تجاری کلمبیا را دریافت کنید. مدارک اخذ ویزای تجاری کلمبیا عبارتند از:
1. اصل پاسپورت با اعتبار 6 ماهه 
2. نامه از شرکتی در کلمبیا که در آن ذکر شود که برای انجام چه معامله‌ای می‌خواهید به کلمبیا بروید.
3. نامه از شرکت ایرانی که در آن نوع فعالیت شما در کلمبیا قید شده باشد.

 

مدارک اخذ ویزای کاری کلمبیا عبارتند از:

1. اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
2. اصل قرارداد فی ما بین و کارفرمای کلمبیایی