ویزای برزیل، وقت سفارت برزیل، مدارک لازم ویزای برزیل، ویزای تضمینی برزیل، ویزای مولتیپل برزیل

برزیل یکی از زیباترین و هیجان انگیزترین مقاصد تفریحی دنیا است که به دلیل فستیوال‌های رنگارنگ، جنگل آمازون، فوتبال و غیره، یکی از مقاصد مورد توجه گردشگران در آمریکای جنوبی محسوب می‌شود. اتباع ایرانی برای سفر به این کشور به ویزا نیاز دارند و می‌توانند طی 7 تا 10 روز کاری ویزای خود را دریافت کنند که مدت اعتبار این ویزا 30 روزه است. ناگفته نماند که ویزای برزیل شامل چند نوع ویزا می‌شود که می‌توان به دریافت ویزای تحصیلی برزیل، اخذ ویزای کاری برزیل، اخذ ویزای توریستی برزیل و غیره اشاره کرد. اگر قصد دارید به ادامه تحصیل در این کشور بپردازید، می‌توانید به اخذ ویزای تحصیلی برزیل اقدام کنید. برای اخذ ویزای تحصیلی نکته مهمی وجود دارد که جهت دریافت این نوع از ویزا باید سندی به همراه داشته باشید که نشان دهد فرد از دانشگاه برزیل پذیرش گرفته است. در کنار آگاهی از اخذ ویزای تحصیلی، برای بازدید از کشور و تماشای جاذبه های برزیل می‌توانید از ویزای توریستی برزیل استفاده نمایید. اگر می‌خواهید به راحتی ویزای برزیل خود را دریافت کنید، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ویزا ما در ارتباط باشید تا مراحل اداری را برایتان انجام دهند. حتی اگر هر سوالی در خصوص نحوه اخذ ویزای برزیل داشته باشید، کارشناسان ما می‌توانند شما را راهنمایی کنند. کافی است با شماره تلفن 5 رقمی 74465-021 در تماس باشید تا تمام اطلاعات مورد نیازتان را دریافت نمایید. 

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
ترجمه اسناد ملکی
نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و با مهر امور بین الملل بانک
گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت با ذکر تاریخ شروع کار،عنوان شغلی و درآمد سالیانه،نام مدیر
ترجمه فیش حقوقی
ترجمه لیست بیمه تامین اجتماعی
ترجمه حکم کارگزینی
ترجمه پروانه طبابت،کارت نظام پزشکی،پروانه مطب برای پزشکان
بلیط رفت و برگشت
رزرو هتل های محل اقامت در سفر
بیمه نامه مسافرتی
کپی همه ویزاهای 5 سال گذشته متقاضی
یک قطعه عکس 3 در 4 جدید با زمینه رنگی سفید که مربوط که کمتر از یک سال پیش باشد

ویزای توریستی
ویزای تحصیلی

محل صدور ویزای برزیل : سفارت در ایران
وضعیت تحویل پاسپورت بعد از صدور : قابل دریافت توسط نماینده یا آژانس
نوع ارز دریافتی سفارت برزیل : دلار آمريکا
مدت زمان حدودی تعیین وقت سفارت ویزای برزیل : 7 تا 10 روز
هزینه دریافتی سفارت برای ویزای برزیل : 80 دلار آمریکا
نیاز به ویزا برای ایرانی ها : دارد
نیاز به انگشت نگاری : دارد
نیاز به تاییدیه دادگستری روی مدارک ترجمه : دارد
نیاز به ضمانت نامه بانکی : ندارد
امکان صدور ویزای گروهی : ندارد
نوع ثبت ویزا در پاسپورت : بر چسب در پاسپورت
نحوه ارائه مدارک برزیل : دستی / آنلاین
زبان ترجمه مدارک برزیل : انگلیسی
مدت زمان حدودی اعلام نتیجه ویزای برزیل : 7 تا 10 روز
تا چه سنی نیاز به ویزای برزیل نیست :
صدور ویزای فرودگاهی برای ایرانی ها : ندارد
نیاز به حضور در سفارت برای صدور ویزا : ندارد
نیاز به مصاحبه حضوری در سفارت : ندارد
نیاز به سوابق ویزای شینگن در سفارت : ندارد






منصوره اشراقی
منصوره اشراقی
داخلی149
+989107254814
نازنین مباهات
نازنین مباهات
داخلی151
+989107254781
نسیم امینی
نسیم امینی
داخلی154
+989107254799
آیدا محمدیان
آیدا محمدیان
داخلی150
+989107254780
هستی پرویزی
هستی پرویزی
داخلی153
+989107254798
محمد شریف
محمد شریف
داخلی143
09107254775

اگر می‌خواهید، سفری به‌یادماندنی و پر هیجان به کشور برزیل داشته باشید، باید به اخذ ویزای توریستی برزیل اقدام نمایید. بهترین زمانی که گردشگران می‌توانند به برزیل سفر کنند، بین ماه‌های دسامبر و مارس است، چرا که در این زمان جشن سال نو و کارناوال‌های بزرگ برزیل برگزار می‌شود. این کشور به دلیل وجود حیات‌وحش‌های بی‌نظیر، بناهای تاریخی، طبیعت و آثار هنری‌اش، توانسته در صنعت گردشگری به موفقیت‌های بسیار دست پیدا کند. شما با اخذ ویزای توریستی برزیل می‌توانید به گشت‌وگذار در جنگل‌های آمازون بپردازید و از تماشای حیوانات و پوشش گیاهی این کشور لذت ببرید و تجربه‌ای متفاوت را تجربه کنید. خوب است بدانید، ویزای توریستی برزیل فقط برای گردشگران صادر می‌شود و مدت اعتبار ویزا برای شما فقط سه ماه است و شما اجازه اقامت یا  کار کردن در این کشور را ندارید. امکان تمدید ویزا وجود ندارد و زمان مورد نیاز برای صدور ویزا بین 7 تا 10 روز است. اگر می‌خواهید در مدت زمان کوتاهی به پرسش‌هایتان پاسخ داده شود، کافی است با شماره تلفن 5 رقمی 74495-021 در تماس باشید تا کارشناسان ما شما را جهت مراحل اداری ویزای توریستی برزیل راهنمایی کنند. 

اگر می‌خواهید به قصد کار به کشور برزیل سفر کنید، باید به اخذ ویزای کاری برزیل اقدام نمائید. هم اکنون افراد بسیاری از طریق ویزای کاری برزیل به این کشور می‌روند و درآمد کسب می‌کنند. دریافت ویزای کار موقت در برزیل به صورت دو ساله در ابتدا صادر می‌شود و 30 روز مانده به اتمام باید جهت تمدید مجدد آن اقدام فرمایید که ویزای کار 4 ساله دریافت کنید. صدور ویزای کار مستلزم این است که کارفرمای آنها شرکتی در آنجا ثبت کرده باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ وزای کاری برزیل، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول همراه شوید تا با خیالی آسوده مراحل اداری طی شود. برای ارتباط با کارشناسان ما کافی است با شماره تلفن 5 رقمی 74495-021 در تماس باشید تا به سوالاتتان پاسخ‌گو باشند.  

اگر قصد تحصیل در کشور برزیل را دارید و می‌خواهید جهت اخذ ویزای تحصیل در برزیل اقدام نمایید، پیشنهاد می‌کنیم با کارشناسان ویزا علاءالدین تراول همراه شوید تا شما را برای کسب اطلاعات بیشتر راهنمایی کنند. برای اخذ این نوع از ویزا، باید 90 روز زودتر از تاریخی که ورود پیدا می‌کنید، درخواست بدهید. خوب است بدانید، ویزای تحصیلی برای برزیل، با توجه به تاریخ ورود فرد، صادر می‌شود. همچنین با تائید دانشگاه برزیل و با تأکید اینکه فرد درخواست کننده، دوره‌اش را در این دانشگاه ادامه می‌دهد، می‌تواند جهت تمدید ویزای خود اقدام کند. بنابراین، اگر هر سؤالی در خصوص شرایط گرفتن ویزای تحصیلی برزیل دارید، می‌توانید با کارشناسان ما و با شماره تلفن 5 رقمی 74495-021 در ارتباط باشید.   

مهاجرت به برزیل راه های متفاوتی دارد از جمله مهاجرت کاری،سرمایه گذاری و تحصیلی که میتوان از این راه ها تابعیت یا شهروندی این کشور را دریافت کرد.
اگر از نظر تحصیلی بخواهید برای اقامت خود اقدام کنید مزایای بسیار زیادی دارد از جمله اینکه در دانشگاه هایی با رنک جهانی بالا تحصیل خواهید کرد و هم از شرایط اقامت و اخذ پاسپورت برزیل بهرمند میشوید.
اگر قصد این را دارید که کودک خود را در برزیل به دنیا بیاورید بهترین گزینه را انتخاب کرده اید چرا که با این کار به راحتی میتوانید تابعیت و اقامت کشور برزیل را دریافت کنید هم برای خود هم فرزندانتان.
اخذ اقامت در برزیل از طریق ازدواج میسر میباشد.
برای دریافت اقامت کاری حتما باید از طرف کارفرما اجازه کار داشته باشید.

پرواز ترکیش و امارات.
رزرو تمامی هتل ها از 3 تا 5 ستاره

مسافرین زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از انها سفر میکنند برایشان رضایتنامه محضری الزامی میباشد و نیاز به ترجمه انگلیسی دارد.

ویزای کار دائم برای افرادی صادر میشود که اقامت دائمی برزیل را دارا میباشند.