• امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • تا کنون
  • 5 2 141

برای مهاجرت به استرالیا از کجا شروع کنیم؟

برای مهاجرت به استرالیا از کجا شروع کنیم؟
مهاجرت تصمیم بسیار بزرگی است اما باید به خاطر داشت، شخصیت‌های مهاجر سبب پیشرفت جهان شده‌اند. شخصیت‌هایی مثل کاپیتان نیمو و کریستف کلمب. بسیاری از کشورهای توسعه یافته جهان که امروز جزو بهترین‌ها در بحث کیفیت زندگی و سطح رفاه هستند توسط مهاجران تاسیس شده‌اند و اعلام استقلال کردند. آمریکا و استرالیا دوتا از مهم‌ترین این کشورها هستند. زلاندنو و نیوزلند هم از دیگر کشور‌هایی هستند که چنین تاریخی در مهاجرت دارند. 
جالب است بدانیم که دریانوردی به نام جمیز کوک که دانشگاه جیمزکوک به افتخار وی نام گذاری شده است، در سال ۱۷۷۰ سواحل استرالیا را کشف کرد و آن را به نام کشور انگلیس زد و نیوسوت ولز خواند. البته استرالیا امروز تقریبا کشوری خودمختار محسوب می‌شود.

استرالیا


ایرانی‌ها هم از گذشته جزو ملت‌هایی بوده‌اند که به دلایل مختلف، رنج سفر و مهاجرت را به جان می‌خریدند. در سال‌های اخیر، یکی از بهترین مقاصد مهاجرت ایرانیان استرالیا بوده است. منظم‌ترین سیستم فدرال، درآمد بالا، تنوع فرهنگی و قومی و نژادی، شهرهایی با کیفیت‌زندگی در کلاس جهانی و نرخ اشتغال بالا، مهاجرت به استرالیا را به یکی بهترین انتخاب‌ها برای مهاجرت تبدیل کرده است. در این مطلب قصد داریم تا به این سوال پاسخ بدهیم که اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید باید چه مسیری را طی کنید؟

چه امتیازاتی باید داشته باشم؟
سیستم مهاجرپذیری در استرالیا بر پایه امتیازات شخصی و مهارتی است. این امتیازها به توانایی‌های مختلف داده می‌شود. اولین فاکتور سن است. به این شکل که اگر در رنج سنی 25 تا 32 سال هستید، بیشترین امتیاز را به دست می‌آورید و اگر بالاتر از چهل و نه سال دارید کمترین میزان امتیاز را. پس بالانرفتن بیش از حد سن برای مهاجرت بسیار ضروری است و باید هرچه سریعتر اقدام کنید. در جدول زیر اطلاعات مربوط به سن آمده است.
طیف سنی          امتیاز هر گروه سنی
18 تا 24 ساله    25 امتیاز کامل
25 تا 32 ساله    30 امتیاز کامل
33 تا 39 ساله    25 امتیاز کامل
40 تا 44 ساله    15 امتیاز کامل
45 تا 49 ساله    0

مهاجرت به استرالیا

 

مدرک زبان هم دیگر فاکتور مهم است که در جدول زیر اطلاعات مربوط به امتیاز بندی به صورت اجمالی و مفید برای شما خلاصه کردیم.
نمره
کمترین نمره 6 باید باشد در هر توانایی آزمون آیلتس، او‌ای‌تی‌ بی.  برای صفر امتیاز
کمترین نمره 7 باید باشد در هر توانایی آزمون آیلتس، او‌ای‌تی‌ بی. برای 10 امتیاز
کمترین نمره 8 باید باشد در هر توانایی آزمون آیلتس، او‌ای‌تی‌ بی. برای 20 امتیاز

 فاکتور بعدی مدرک دانشگاهی و تحصیلی است که در زیر می‌توانید نگاهی به ساختار امتیاز بندی آن بیاندازید که برای شما مختصر و مفید در قالب یک جدول ساده خلاصه کردیم.
مدرک تحصیلی                                                                                         امتیاز
داشتن مدرک تحصیلی پی‌اچ‌دی از دانشگاه‌های استرالیا یا خارج از این کشور                   20
مدرک کارشناسی یا ارشد از دانشگاه‌های استرالیا یا خارج از این کشور                          15
کاردانی یا تایید سابقه کار حرفه‌ای در حد کاردانی در داخل استرالیا یا بیرون از این کشور    10

کشور استرالیا

 


سابقه کاری هم جزو فاکتورهای بسیار مهم است و بسته به اینکه داخل خاک استرالیا سابقه دارید یا خارج از این کشور، تفاوت‌هایی در شکل امتیازگیری وجود دارد که می‌توانید در دو جدول زیر سلسله مراتب امتیاز بندی‌اش را ببینید.
سابقه فعالیت حرفه‌ای بیرون از استرالیا    امتیاز
3 - 5 سال سابقه                                 5
5 -8 سال سابقه                                 10
8 - 10 سال و یا بالاتر سابقه                 15
سابقه فعالیت‌ حرفه‌ای داخل خاک استرالیا    امتیاز
1 - 3 سال (طی 10 سال اخیر)                 5
3 - 5 سال (طی 10 سال اخیر)                10
5 - 8 سال (طی 10 سال اخیر)                15
8 تا – سال سابقه (طی 10 سال اخیز)        20

امتیازات متفرقه دیگری هم هست که چندان برای ایرانی‌ها مهم نیست چون فقط در معدود مواردی چنین امتیازاتی شامل حال ما می‌شود. شرح خلاصه آنها را می‌توانید در زیر ببینید.

موارد دیگر                                                                                       امتیاز
سابقه دستکم 12 ماه سابقه فعالیت حرفه ای در استرالیا                                       5
تحصیل در مناطق با تراکم جمعیت پایین در خاک استرالیا                                    5
امتیاز شریک زندگی                                                                               5
نمره زبان خارجی دیگری غیر از انگلیسی که مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا است    5

اقامت در استرالیا

 


توضیحات تکمیلی که در استفاده از این جدول‌ها برای محاسبه امتیاز خودتان باید مد نظر داشته باشید به شرح زیر است:
•    برای کسب امتیاز  لازم در مورد تجربه کار حرفه‌ای شخص متقاضی بایست دست‌کم 20 ساعت در هفته پر کرده باشد.
•    شخص متقاضی فقط می‌تواند یکی از دانشنامه‌های خود را برای کسب امتیاز ارائه کند. بطور مثال فرد نمی‌تواند هم از لیسانس و هم از دکترا امتیازگیری کند. 
•    شریک زندگی شخص متقاضی وقتی‌ می تواند 5 امتیاز به او بدهد که 2 شرط زیر شامل حالش باشد:
•    50 سالش نشده باشد.
•    کفِ امتیاز زبان انگلیسی (نمره 6 برای هر توانایی در آزمون آیلتس) را کسب کرده باشد.

در ادامه این مطلب به برخی از بهترین ویزاها برای ورود به کشور استرالیا می‌پردازیم تا آشنایی اولیه برای مهاجرت به استرالیا را به دست آورید.

مهاجرت از طریق کار و ویزای تخصص به استرالیا
General Skilled Migration:
(Skilled Independent visa (subclass 189 (ویزای مهارتی مستقل) زیر مجموعه ویزاهای 189
این ویزا تضمین کننده اقامت همیشگی در استرالیاست که به  Permanent Resident موسوم است و بر اساس همین سیستم امتیازبندی که در بالا توضیح داده شد اعطا می‌شود. برای اخذ ویزای مهارت‌محور، فرد باید حداقل 60 امتیاز کسب کند. امتیازات مورد نظر برای گرفتن این ویزا، برمبنای مواردی  مثل سن متقاضی، سطح زبان و دانش انگلیسی، تحصیلات و مهارت‌های فردی، سابقه فعالیت‌های حرفه‌ای و الخ محاسبه می‌گردد. در کل شخص باید دارای تحصیلات و توانایی‌های مورد نظر اداره مهاجرت کشور استرالیا باشد، که یعنی کمتر از 45 سال سن داشته باشد و حداقل ایلتس 6  را در کارنامه آزمون آیلتس آورده باشد.
ویزای Skilled Nominated (ویزای مهارتی اسپانسر شده) یا زیرمجموعه ویزاهای 190
این ویزا هم چون مورد بالا، اقامت همیشگی و دائمی را برای متقاضی به همراه دارد. مهم‌ترین فاکتور این ویزا برای صادر شدن، تعهد شخص است که او به یکی از استان‌ها یا ایالت‌های استرالیا می‌دهد تا دوسال آن‌جا مقیم باشد و در آنجا فعالیت کند و بر این اساس یک ویزای اقامتی استان‌محور است و نمی‌توانید جای زندگی و کار خود را آزادانه انتخاب کنید اما چندان هم تاثیری ندارد، چون تا چشم بر هم بزنید دوسال تمام شده و شما هم به خوبی طی این مدت با سیستم کشور استرالیا آشنا شدید. برای به چنگ آوردن این ویزای اقامت، فرد به 55 امتیاز نیاز دارد که با 5 امتیازی که به صورت ایالتی برایش منظور می‌شود، جمع کلش به عدد 60 برسد.

ویزا استرالیا

 

ویزای Skilled Regional provisional (ویزای مهارتی ایالتی)
اخذ ویزای  Skilled Regional provisionalکمی دشوار است و مسائل خاص خودش را به همراه می‌آورد. چون یک اقامت چهار ساله برای شما دارد که دو سال آن‌ را باید در جاهایی از استرالیا سپری کنید که تراکم جمعیتی پایینی دارند. یک سال از این دو سال باید با کار حرفه‌ای مداوم همراه باشد. بعد از آن دو سال دیگر را هم باید با توجه به تصمیم ایالتی که اسپانسر شما شده، در یکی از همین نقاط بگذرانید، پس چندان به اختیار خودتان نمی‌توانید جای زندگی را انتخاب کنید. در اصل این ویزا بستگی به این دارد که شما واقعا از نظر روحی بتوانید چهار سال را در یک محیط کم‌جمعیت و روستایی دوام بیاورید. پس اگر چندان اهل دوام آوردن در شرایط سخت نیستید  سراغش نروید چون چهار سال به سرعت طی نمی‌شود.

چه شغل‌هایی شامل ویزای مهارتی و کار در استرالیا می‌شوند؟
اگر این سوال برایتان پیش آمده که چه مشاغل و حرفه‌هایی می‌توانند تا حدودی تضمین کننده مهاجرت شما به استرالیا شوند، نگاهی به جدولی بیاندازید که ما در زیر برای شما گردآوری کرده‌ایم. این جدول کامل‌ترین فهرست مشاغل مورد نیاز در استرالیا است.
رشته های هتل داری و مدیریت هتل داری
رشته‌های مهندسی عمران و تخصص‌های دفتر فنی
معماری و زیرشاخه‌ها
کشاورزی و مدیریت منابع طبیعی و حفظ نباتات
معلم مدرسه ابتدایی و آموزگاری مدرسه
مربی فیتنس و انواع ورزش
مربی هنر و صنایع دستی
تکنسین‌های فنی
متخصص در حوزه امور چاپ و نظارت چاپ
استاد کار ساختمانی
نجار حرفه‌ای 
مهندس کاغذ
جوشکار حرفه‌ای
متخصص حوزه  بیولوژی و سلامت
بازیگر
موسیقی‌دان
ماساژور ستون فقرات و سایر نقاط
بینایی سنج و کارشناس رفع نواقص بینایی
روانپزشک
پزشک عمومی و متخصص
پرستار
تمام حوزه های کامپیوتر
وکیل
مددکار
مهندس برق
مهندس پزشکی
تکنسین ورق‌کاری فلزات و سوراخ‌زنی
ورزشکار
هنرمند سیرک و رقص باله
منشی
حسابدار
کارشناس حوزه بیمه
متخصص متره و برآورد
نقشه‌کش و نقشه بردار
شیرینی پز
پرستار
تراپیست و مشاور خانواده
روزنامه‌نگار ورزشی
برنامه ریز تحصیلی
کارگر ماهر بتن ریزی
گیاه‌پزشک
دامپزشک
تستر نرم‌افزار
دکتر داروساز
افسر آمبولانس
مربی حیوانات
قصاب
مدیر کافه و رستوران
نصاب کابینت
محافظ اشخاص

این‌ها و صدها شغل دیگر که در حوصله این مطلب نمی‌گنجد جزو مشاغلی هستند که برای مهاجرت به استرالیا می‌توانید روی آن‌ها حساب کنید. اما به خاطر داشته باشید که باید در این حوزه ها سابقه کار داشته باشید و گواهی فنی و حرفه‌ای هم دریافت کرده باشید.

زندگی در استرالیا

 


ویزای شخص کارآفرین که با سرمایه گذاری در خاک استرالیا اخذ می‌شود
به طور کل، ویزای افراد کارآفرین یک ویزای چهار ساله است. این یکی از ویزاهای زیر مجموعه اجازه ورودهای کلاس 188 است. اما با این وجود، مناسب‌ترین روش برای اقامت از طریق سرمایه‌گذاری در استرالیا محسوب می‌شود. چون تضمین‌های خوبی را به همراه می‌آورد. فاکتور مهم برای اخذ این ویزا، این است که شما مبلغ حداقلی ۲۰۰ هزار دلار در خاک این کشور در زمینه فعالیتی خودتان سرمایه گذاری کنید. البته این که چند سال دارید و اینکه ثابت کنید در کشور خودتان هم کارآفرین بوده‌اید. در همین زمینه که می‌خواهید در استرالیا هم فعالیت کنید بسیار در اخذ اجازه اقامت موثر است. میزان کل ثروت شما و گردش مالی طی چند سال گذشته هم از دیگر مواردی است که برای اخذ این ویزا موثرند. خبر خوب اینکه پس از چهار سال، شما موفق می‌شوید ویزای 888 دائم را دریافت کنید.

اجازه اقامت در استرالیا از مسیر ازدواج
شما دوسال به صورت موقت با ویزای اقامت همسرتان در استرالیا اجازه سکونت دریافت می‌کنید. در صورتی که طی این دوسال ثابت شود هردو با هم زندگی می‌کنید و همسر شما که دارای ویزای استرالیا است از پس تامین هزینه‌های زندگی بر می‌آید این اقامت از حالت موقت به دائم تبدیل می‌شود.

اقامت در کشور استرالیا

 

ویزای توریستی استرالیا
استرالیا یازدهمین کشور گردشگری کشوری جهان محسوب می‌شود با بیشمار جاذبه‌ توریستی و دیدنی. خدمات گردشگری که در این کشور ارائه می‌شوند بی‌نظیرند و یکی از به یادماندنی ترین سفرهای عمرتان خواهد شد، سفر به استرالیا و شهرهایی مثل سیدنی. صخره‌های مرجانی، اکو پارک‌های بسیار عالی و شگفت‌انگیز و جذابیت‌های معمارانه مثل مراکز خرید یا سالن‌های مجلل اپرا از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری استرالیا هستند. البته گاهی سفرهای توریستی با مقاصد علمی و دانشگاهی انجام می‌شود که در این زمینه هم علاءالدین تراول جزو برترین ارائه کنندگان خدمات تور و ویزا استرالیا است. برای آنکه همه چیز درباره ویزای استرالیا را بدانید، به صفحه ویزای استرالیا در وب‌سایت علاءالدین تراول مراجعه کنید.

سفر به استراالیا

 


علاءالدین تراول، یکی از برترین آژانس‌های مسافرتی و همینطور ارائه کننده خدمات و مشاوره جهت اخذ ویزا است. اگر قصد سفر به استرالیا را دارید همین حالا با ما تماس بگیرید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.
 

کاربر محترم : نظرات و تجربیات شما در خصوص برای مهاجرت به استرالیا از کجا شروع کنیم؟ به سایر کاربران در انتخاب های خود کمک می کند.
  • امتیاز کلی شما به این وبلاگ
  • عالی
  • تا کنون
  • 5
لایک شما به این وبلاگ   2

عنوان نظر شما

شرح نظر شما

نام عکس آپلود عکس